Gang og løb

WALK AND TALK, RASK GANG

Tirsdag kl. 17.00-18.00. Mødested foran Langesøhallerne

Gangholdet er for alle, der har lyst til blid motion, frisk luft og socialt samvær. Der bliver gået i rask tempo rundt på veje og stier i Morud og omegn.

Vidste du, at rask gang styrker kredsløb, hjerte og knogler og øger forbrændingen?

Mød op i gode sko og behageligt tøj. Alle er meget velkomne!

 

LØBEKLUB – MIL.

Morud Idrætsforening Løbeklub – MIL – løber hver torsdag kl. 18.00. Vi mødes ved Langesøhallerne, hvor der mulighed for at benytte hallens faciliteter.

 

Vi har DGI- og DAF-uddannede løbeinstruktører i løbeklubben, så vi kan lave mindre grupper og tilbyde løbetræning på flere niveauer.

 

Vi starter vi et nyt begynderhold op i september 2018. Programmet er bygget op som et 10 ugers træningsprogram, der har som mål at kunne løbe 5 km. Begynderholdet er for dig, der aldrig har løbet før, eller som ønsker at genoptage løb efter en længere pause. Begynderholdet tager udgangspunkt i at give nye løbere succesoplevelser, som er med til at styrke motivationen og lysten til at gøre løb til en naturlig del af hverdagen. Programmet bygger på en kombination af løb og gang, hvor træningsmængden øges langsomt, således at belastningen på led mindskes og kroppen langsomt vænnes til at løbe.

Vi tilbyder en ”mellemgruppe”, som er tænkt som en naturlig fortsættelse af begynderholdet.

Endelig har vi vores gruppe af erfarne løbere, som snildt kan tilbagelægge 8-12 km på en træningsaften.

 

Den ugentlige træning bygges op med opvarmning og opvarmningsløb, fartlege, stafetter, interval- eller bakketræning samt afjog tilbage til hallen. Indimellem laver vi træning på tværs af holdene og spiser sammen efter træning. Vores mål er, at alle bliver udfordret og får ”noget ud af træningen”, samtidig med at vi gerne vil dyrke fællesskabet og det sociale i en ellers individuel sportsgren.

 

Om sommeren løbes i skoven, på veje og stier, bakke op og bakke ned i den skønneste natur. Om vinteren løbes i Morud by, når det er for mørkt i skoven.

 

Der er mange fordele ved at løbe i løbeklub. Vi kan bl.a. nævne:

• Der er altid nogle at løbe sammen med.

• Træningsvejledning/sparring fra erfarne instruktører.

• Motivation til at komme afsted. Der står nogle og venter på mig.

• Motivation på de hårde ture og intervaller – og på de dage, hvor det bare er hårdt!

• Nye venskaber og nye mennesker at tage til løb sammen med.

 

HUSK tilmelding og betaling af kontingent for 1 år ad gangen (følger kalenderåret).