Voksne og seniorer

VOKSNE OG SENIORER 2021/2022

RYTMISK GYMNASTIK FOR DAMER 

Onsdag kl. 19:30-20:30 i Multihallen, Langesøhallerne

Elsker du blandingen af god rytmisk musik og gymnastik for hele kroppen, så skal du møde op på dette hold. Et godt mix af grundgymnastik, små sammensætninger til forskellige genrer af musik, og styrke/core træning, vil være det bærende element i hver time. Jeg glæder mig til at se dig.

STOLE- & STYRKE, SENIORER

Torsdag kl. 15.00-16.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Til stole-styrke-træning kommer vi hele vejen rundt. Vi får rørt hele kroppen, vi udfordrer balancen og hjernen får lidt at tænke over. Når dette er sagt, skal det også nævnes, at alle kan være med, da alle øvelser kan laves i lettere udgaver, hvis der er skavanker, der skal tages hensyn til.
Mød op i behageligt tøj, du kan bevæge sig i.

DAMEGYMNASTIK, SENIORER

Tirsdag kl. 10.00-11.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Det er vigtigt at være fysisk aktiv når man bliver ældre. På dette hold, vil jeg sørge for, at hele kroppen bliver rørt. Grundtræning, pulstræning, balancetræning, styrketræning og små sjove sekvenser, vil være nogle af de ting, vi skal arbejde med. Alle kan være med, og jeg glæder mig til at se dig.

HERREGYMNASTIK

Torsdag kl. 18.30-19.30 i Multihallen, Langesøhallerne

Herremotion er et hold, hvor vi mødes og laver almindelig grundgymnastik til god musik, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi får sved på panden, strammer op og afslutter med udstrækning/afspænding. Vi bruger også i løbet af sæsonen småredskaber.

Det er gymnastik, hvor alle kan være med og gøre det, de kan. Vi er en lille flok, som godt kunne tænke os at blive lidt flere deltagere. Så tag din ven/nabo/bror/bekendte med til en god gang herregymnastik.