Børn og unge

BØRN OG UNGE 2022/2023

Det er vigtigt ved tilmeldingen, at det er barnets navn og personnummer som bliver tilmeldt og ikke forælderens!

Læs venligst vores retningslinjer “Forældre til børnegymnaster” på hjemmesiden.

FORÅRSHOLD

SMÅ SPIRER 1½ – 3 ÅR

Mandag kl. 16:30-17:15, Multihallen, Langesøhallerne

Synes I også, at der er lang tid til september, hvor gymnastik starter op igen? Så er forårsholdet måske noget for jer! Forårsholdet er et “åbent hal” koncept, forstået på den måde, at multihallen låses op og så er der ellers fri leg i hallen. Holdet henvender sig til 1,5-3 årige børn og deres forældre. Ældre søskende kan også tilmeldes holdet. Første gang er mandag d. 3. april og sidste gang er mandag d. 29. maj.

STORE SPIRER 3-5 ÅR

Tirsdag kl. 16:00-17:00, Multihallen, Langesøhallerne

Kalder alle piger og drenge fra 3-5 år. Vi er en håndfuld instruktører som gerne vil give jer mulighed for at komme ned og tumle, klatre, hoppe og hvad fantasien nu byder. Forældre er velkomne hvis de er deltagende og giver en hånd med redskaberne😊 Der vil være træning hver tirsdag fra 16-17. Første træning er tirsdag d. 11/4, sidste træning er tirsdag d. 6/6.🌸🌷🤸🏻‍♂️  Vi håber at se en masse dejlige børn til leg og grin. Hilsen instruktør teamet.

SOMMERDANS 5.-7. Klasse

Onsdag kl. 17:45-19:00, Multihallen, Langesøhallerne

Morud sommer dans, er et hold for dem der gerne vil udfordres i dans og teknik, inden den kommende sæson. Aldersgruppen er fra 5-7 klasse og trænerteamet består af Sofia Lørup, Marie Jeppesen og Emilie Madsen. Vi vil arbejde med dans og rytmisk gymnastik, men ikke mindst hygge os! Vi træner hver onsdag fra 17:45-19:00. Vi håber på, at I vil komme ned og have det sjovt med os.

VINTERSÆSON

FORÆLDRE-BARN 1½-3 ÅR

Mandag kl. 16.30-17.15 i Multihallen, Langesøhallerne

På holdet får barnet i samspil med en forældre mulighed for at lære multihallen og gymnastikredskaber at kende og opleve at blive en del af et foreningsfælleskab. Vi arbejder med grundmotoriske bevægelser som fx at løbe, hoppe, klatre, trille, rulle, snurre, krybe, kravle og balancere gennem sjove lege, sange og redskabsbaner. Vi forsøger at udfordre børnene på deres niveau, så alle får succesoplever. Husk, at mor/far også skal være en aktiv deltager på holdet.

(Ekstra, medbragte søskende skal tilmeldes Forældre/ barn 1½-3 år – ekstra søskende)

PUSLINGEPIGER 3-5 ÅR

Tirsdag kl. 17.00-17.45 i Multihallen, Langesøhallerne

NU skal vi endelig lave gymnastik uden mor og far. Vi skal lave forskellige lege med og uden musik. Vi skal stå på hovedet, lave kolbøtter, trille, lave saltoer og en masse andet skæg. Det er vigtigt, at barnet er parat til at være i gymnastiksalen uden mor og far. På dette hold beskæftiger vi os med at få rørt os på en sjov måde: vi skal lege, hoppe, danse, være fjollede, stå på hænder og lave øvelser til vejrmøller og flikflak. På puslingeholdene kombinerer vi gymnastik og bevægelsesmønstre med leg på vores redskaber.

PUSLINGEDRENGE 3-5 ÅR

Tirsdag kl. 16.15-17.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Dette er et hold for drenge 3-5 år sammen med en voksen – Ja de voksne skal være med!

Vi skal nyde og styrke sammenværet, legen og nærværet med vores drenge. På holdet er der fokus på samarbejde, styrke, spring, balance, koordination og afspænding. Vi kommer til at lege rigtig meget både med og uden redskaber,  vi vil bl.a. arbejde med kollebøtter, håndstand, vejrmøller, salto og flik flak. Det vigtigste på dette hold er, at vi skal have det sjovt.

0.-1. KLASSE SPRINGPIGER

Mandag kl. 17.15-18.15 i Multihallen, Langesøhallerne

Hvis du går i 0.-1. klasse eller kender nogle der gør, som kom ned i Morudhallerne og hav det sjovt med os. Vi skal lege, hoppe, danse, springe og udforske redskabernes mange muligheder.

2.-3. KLASSE SPRINGPIGER

Tirsdag kl. 17.45-19.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Holdet er for dig, der har lyst til at stå på hænder og lave en masse saltoer. Du bliver udfordret med en masse spring og en del rytme! Vi sætter primært fokus på at blive bedre til håndstand, vejrmøller, kraftspring, araber flik og salto’er! Vi glæder os til en ny sæson! Det eneste vi forventer af dig, er at du møder op top motiveret og deltager aktivt i træningerne, ekstra træninger og opvisninger.

MINI JUNIOR (MIX 4.-6. KLASSE)

Onsdag kl. 18.15 – 19.30 i Multihallen, Langesøhallerne

Går du i 4.-6. klasse og har lyst til sjov, leg, spring og dans? Så er Mini Junior (mix 4.-6. Kl.) lige det rette for dig:)

Om du har prøvet kræfter med gymnastikken før, er lige meget, bare du kommer med dit gode humør og har lyst til at lære!

MORUD JUNIOR (MIX 7.-10. KLASSE)

Mandag kl. 18.15-19.30 i Multihallen, Langesøhallerne

Kalder alle piger og drenge fra syvende til tiende klasse. Morud juniorhold er tilbage, og vi er klar til at give den gas hver mandag fra 18.15-19.30. Når man starter på holdet kan man vælge at være rytmer eller springer, og holdet er for alle uanset tidligere erfaring. Igennem sæsonen kommer vi til at træne, lege og hygge og vi slutter sæsonen af med et brag af nogle opvisninger, som vi viser til foråret. Vi håber på at se en masse glade gymnaster til første træning mandag d. 12 september. De bedste gymnastikhilsner fra trænerteamet Josefine, Johanne, Anton, Mads og Peter.

SPRINGDRENGE 1.-3. KLASSE 

Onsdag kl. 17.00-18.00 i Multihallen, Langesøhallerne

1.-3. klasse springdrenge er et hold for de drenge, der gerne vil prøve kræfter med kendte og nye spring indenfor parkour og springgymnastik. Der vil være fokus på tekniske færdigheder gennem en sjov og legende tilgang. En typisk træning, vil starte med en opvarmningsleg, hvorefter der vil være stationstræning med forskellig gymnastiske spring. Afslutningsvis, vil der være ”fri leg”. Der vil blive stationstræning, hvilket også betyder vi kommer til at stå i kø.

Krav for at kunne gå holdet:

• Man skal kunne stå roligt i en kø

• Man skal kunne modtage og adlyde en instruktion

Hvis man er mere til fart over feltet, færre regler og instruktioner og mindre kø, så hører man til på holdet, 0.-3. klasse drenge spring og tons (torsdag 16.30-17.30)

0.-3. KLASSE MIX – SPRING & TONS

Torsdag 16:30 – 17:30 i Multihallen, Langesøhallerne

Dette hold er for energifyldte drenge og piger der gerne vil lege og springe. Vi skal udvikle os motorisk ved at bruge kroppen på alle de fantastiske redskaber. Stortrampolinerne vil altid være en del af træningen. Der vil ikke være lange instruktioner, der vil være masser af energi, fart, grund teknik og spring. Uanset om man kan slå en kolbøtte, lave araber-flikflak salto eller ingen af delene er man velkommen. Forældre kan blive bed om at hjælpe 5-10 min med enten at finde redskaber frem eller tilbage Hvis man er mere til fokuseret springtræning anbefaler vi at afprøve nogen af de andre hold vi tilbyder.

UNGDOMSSPRING

Onsdag 20:30-21:30 i Multihallen, Langesøhallerne

Dette er et hold for dig, som godt kan lide springe.
Det er et hold, hvor der bliver sprunget – og kun sprunget! Du skal ikke tænke på opvisninger, for det bliver der ikke noget af. Der er kun et krav: At du elsker at springe!
Holdet er for unge over 10. klasse og op. Der vil ikke være decideret undervisning, men du har mulighed for at holde springformen ved lige. Vi hjælper hinanden både med springene og med at stille redskaber frem og rydde op igen.
Træningen foregår på eget ansvar.
Kom og vær med! Holdet er åbent for alle.