Yoga

SÆSON 2018/2019

 

AKTIV FITNESSYOGA – FLOWYOGA | Tirsdag kl. 19.30-20.30 i Multihallen

Aktiv Fitness Yoga – eller flow-yoga for sportsfolk – er for dig, der gerne vil udfordres på yogamåtten.

Kan du lide at bruge din krop, og er du passioneret omkring din sport? Har du oplevet ”Runners High” eller haft den der følelse af, at du er i ét med alt omkring dig, og at din krop, dit sind og din sjæl er i harmoni – og vil du blive bedre til at genskabe den følelse?

Vil du gerne kunne dyrke sport i mange år på en måde, som er sund for din krop?

Så er yoga nok noget for dig!

Yoga består af en række statiske øvelser, dynamiske skift og dybe stræk, der kræver energi og giver sved på panden. Yoga er et godt supplement til din(e) øvrig(e) sportsgrene, og jeg vil forsøge at tilpasse mine timer til dit udgangspunkt og behov. Fokus er primært på de fysiske stillinger og flowet.

 

YOGA. Effektiv træning for kroppen – velvære for sindet | Torsdag kl. 19.10-20.15 i gymnastiksalen på Havrehedskolen

OBS! Dette hold starter først uge 38!

Yogaen søger at skabe balance og sammenhæng mellem krop og sind, hvormed du kan opnå mere ro, overskud og energi i en travl hverdag. Gennem fysisk bevægelse og fokus på åndedrættet vil du kunne opleve en fordybelse i nuet, men du vil også kunne mærke, at din krop efterhånden bliver mere smidig og stærk. En del forskning bakker op om, at yoga bl.a. kan afhjælpe stress, forbedre nattesøvn og komme rygproblemer til livs.

Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha Yoga. I gennem blide stræk og mere krævende dynamiske serier af fysiske stillinger arbejdes med alle muskler i kroppen. Du kan forvente sved på panden. Timen afsluttes med en afspænding, som giver dig mulighed for at vende opmærksomheden indad.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig.

Namaste

Ditte

Certificeret yogainstruktør

 

HERREYOGA – EFFEKTIV TRÆNING for KROPPEN og VELVÆRE for SINDET I Torsdag kl. 20.30-21.35 i gymnastiksalen på Havrehedskolen

OBS! Dette hold starter først uge 38!

HOLD KUN FOR MÆND

Er der blevet rigeligt langt ned til fødderne?

Oplever du at kroppen er blevet lidt for stiv, og at der er smerter hist og her?

Føler du dig ofte stresset og ikke-nærværende i egen krop?

Ved du, at forskning bakker op om, at yoga bl.a. kan afhjælpe stress, forbedre nattesøvn og komme rygproblemer til livs?

På dette hold vil du på en uhøjtidelig måde i selskab med andre mænd blive præsenteret for yogaens univers og selv opleve de gavnlige virkninger af yoga.

I gennem blide stræk og mere krævende dynamiske serier af fysiske stillinger arbejdes med alle muskler i kroppen. Du kan forvente sved på panden. Der arbejdes med smidighed, styrke og balance med en konstant opmærksomhed på  åndedrættet. Yoga skaber indre ro og overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres.

Timen afsluttes liggende med en guidet afspænding.

 

Der har været rift om pladserne. Så overvej ikke din tilmelding for længe.

Glæder mig til at være sammen med dig.

Ditte

Certificeret yogainstruktør