Voksenhold

SÆSON 2018/2019

UNGDOMSSPRING – MORUD AFTER HOURS I Onsdag kl. 19.00-20.30 i Multihallen

Morud after hours’ er et hold for dig som godt kan lide springe. Det er et hold hvor der bliver sprunget, og kun sprunget. Du skal ikke tænke på opvisninger, for det bliver der ikke noget af. Der er kun et krav: At du elsker at springe!
Holdet er for unge fra 9. klasse og op. Der vil ikke være decideret undervisning, men du har mulighed for at holde springformen ved lige. Vi hjælper hinanden både med springene og med at stille redskaber frem og rydde op igen.
Træningen foregår på eget ansvar.
Kom og vær med! Holdet er åbent for alle.
GYM COCKTAIL I Torsdag kl. 20.00 – 21.00 i Multihallen
OBS! Dette hold starter først uge 37!
Føler du dig for ung til traditionel motionsgymnastik og samtidig for udfordret af et tidskrævende opvisningshold, så er denne nye cocktail af traditionel rytmisk gymnastik, fitnes/styrketræning, dans og hvem ved – hop i trampolin – måske noget for dig. Timen vil typisk blive bygget op med 3-4 forskellige stilarter præsenteret af forskellige trænere. Sammen får vi rørt alle musklerne i kroppen, udfordret vores balance og smidighed – og vigtigst af alt – det skal være sjovt, socialt og med et smil på læben.
Pris: 300 kr. for 10 træninger i efteråret.

 

KVINDEHOLDET SMIL | Tirsdag kl. 18.30-19.30 i Multihallen

OBS! Dette hold starter først uge 37!

På dette hold vil jeg bestræbe mig på at komme hele kroppen igennem til dejlig frisk og glad musik. Alle kan være med, og jeg glæder mig til at se gamle såvel som nye på holdet. Kom frisk, og få musklerne smurt og hold formen ved lige.

 

AKTIVE SENIORER | Tirsdag kl. 10.00-11.30 i Langesøhallen og Multihallen

OBS! Dette hold starter først uge 37!

Gymnastik og andre aktiviteter for aktive seniorer.

Vi vil arbejde hele kroppen igennem, så kom og få bevæget og styrket muskler, led og knogler.

45 min. gymnastik og derefter kan man deltage i stolegymnastik eller andre forskellige former for bevægelse i ca. 30 min.

 

___________________________________________________________________________

 

SOMMER 2017 | Yoga 2017 x 4 ekstra | Havrehedskolen | 6/4, 20/4, 27/4 og 4/5

God effektiv træning OG velvære for sindet. Yogaen søger at skabe balance mellem krop og sind, hvormed du kan opnå mere ro, overskud og energi i en travl hverdag. Gennem fysisk bevægelse og fokus på åndedrættet vil du kunne opleve en fordybelse i nuet, men du vil også kunne mærke, at din krop bliver mere smidig og stærk. En del forskning bakker op om, at yoga bl.a. kan afhjælpe stress, forbedre nattesøvn og komme rygproblemer til livs.

 

SOMMER 2017 – Sommer CrossGym 16+, | Langesøhallen

CrossGym® gør dig stærk. Det er funktionel styrke- og konditionstræning med smæk på. Det er højintens træning for hele kroppen. Vi laver simple, men udfordrende og varierede øvelser, der presser deltagerne på både udholdenhed og styrke.

 

Zumba | Langesøhallen – OVERGÅR TIL MORUD FITNESS

Zumba® er den sjoveste dansebaseret træning, der findes. Zumba er for alle. Kom og lad os shake, danse og grine sammen. Zumba består af forskellige dansearter, lige fra merengue, bellydance, salsa til cumbia og reggaeton. Det betyder ikke så meget, om du har prøvet det før. Alle kan være med. Det eneste det drejer sig om er: at svede og have det sjovt. Vi danser til koreografier, som er lette at følge. Zumba® er også for dig, som gerne vil tone din krop, således at du får flottere arme, fladere mave og lækre lår. Og måske: byen bedste baller. Vi starter helt fra bunden. Og som ekstra bonus: zumba® giver en super fedtforbrænding. Kom glad og frisk.