Hold for børn & unge

Forældre/ Barn (1½ - 3 år)
Mandag Kl. 16:45 - 17:30

I samspil med en forældre, får barnet mulighed for at lære multihallen og gymnastikredskaber at kende og opleve at blive en del af et foreningsfælleskab.

Vi arbejder med grundmotoriske bevægelser som fx at løbe, hoppe, klatre, trille, rulle, snurre, krybe, kravle og balancere gennem sjove lege, sange og redskabsbaner.

Vi forsøger at udfordre børnene på deres niveau, så alle får

succesoplevelser.

Husk, at mor/far også skal være en aktiv deltager på holdet.

Forældre/ Barn (1½ - 3 år)
NYHED
Kører nu hver Søndag!
Kl. 8:30 - 9:15

På forældre/barn

holdet kan du glæde dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. På holdet vil vi gennem bevægelse, leg og sang styrke børnenes motorik og kropsbevidsthed.

Kom og leg, grin og hyg med os - forældre deltager aktivt sammen med børnene, og det er derfor rart at være omklædt - man kan få sved på panden!

Puslingemix 1 (3 - 5 år)
Onsdag Kl. 17:00 - 17:45

På dette hold, vil

der blive arbejdet med at styrke barnets grundmotorik og skabe glæde ved bevægelse, gymnastikken & foreningslivet. Dette vil vi gøre gennem leg, sang, musik, dans og tons på og med redskaber. Vi kommer bla. til at arbejde med motoriske bevægelser som fx rulle, trille, klatre, hoppe og balancere.

Holdet er for drenge og piger i alderen 3-5 år med forældre. Det forventes at forældrene spiller en aktiv rolle på holdet ved fx at hjælpe med redskaber og guide eget barn rundt på redskabsbane.

Puslingemix 2 (3 - 5 år)
Torsdag Kl. 17:00 - 17:45

På holdet arbejder vi med at styrke børnenes grundmotorik samt glæde ved bevægelse, gymnastik og foreningsliv. Det gør vi

gennem leg, sang, musik, dans og tons på og med redskaber.

Vi arbejder med motoriske bevægelser som fx rulle, trille, klatre, hoppe og balancere. Børnene tilvænnes forskellige gymnastiske redskaber som trampolin, teamtrack og springgrav. Holdet er for drenge og piger i alderen 3-5 år med forældre. Det forventes at forældrene spiller en aktiv rolle på holdet ved fx at hjælpe med redskaber og guide eget barn rundt på redskabsbane.


Puslingepiger ( 3 - 5 år)
Tirsdag Kl. 16:00 - 16:45

Puslingepiger et hold med søde, små, vidunderlige prinsesser. Et hold hvor man kan udfolde sine

motoriske færdigheder, sociale kompetencer, og ikke mindste få grint en hel del. Hvis man er puslingepige, kan man være sikker på at få en krammer, få sved på panden, og i sæsonens ende lave en vejrmølle:) Det er vigtigt at barnet er parat til at være i gymnastiksalen uden mor og far. - Til gengæld lover vi at passe rigtig godt på jeres børn og skabe nogle gode og lærerige timer sammen med dem.

Mikropiger ( 0. - 1. Kl. )
Torsdag Kl. 16:00 - 16:45

Her er holdet for alle piger i 0-1 klasse, der har lyst til at give den gas! Holdet er for alle, så kom bare, uanset om du er øvet eller ikke har gået til gymnastik før. Vi skal grine og have det sjovt, og vi skal øve en masse grundspring.

Vi skal lege og springe på Air-Track, vi skal hoppe i stortrampoliner, vi skal stå på hænder, vi skal lave salto, flikflak og mange andre seje spring. Kom og ha’ det sjovt med os – vi glæder os

Info: Vi forventer at alle børn møder omklædte,

har tisset af og at det lange hår er samlet i elastik.

På 0-1. klasse holdet er forældrene som udgangspunkt enten i omklædningsrummet eller oppe i cafeteriaet under træningen.

Derfor forventer vi, at gymnasten kan indgå i det sociale fællesskab og modtage beskeder, samt følger regler og rammer for holdet. – Til gengæld lover vi at passe rigtig godt på jeres børn og skabe nogle gode og lærerige timer sammen med dem.

Mikro Dans ( 5 - 7 år )
Mandag Kl. 16:00 - 16:45

Holdet er for alle danseglade piger i alderen 5-7 år, der har lyst til at give den gas og brænde noget energi af.

Alle er velkommen på holdet, vi skal grine, danse og have det sjovt sammen. Vi kommer til at lave små basis danse, hvor vi har det sjovt mens vi lærer.


Mikrodrenge ( 0. - 1. Kl. )
Onsdag Kl. 16:00 - 16:45
OPSTART UGE 44

Dette hold er for drenge i 0. eller 1. Klasse. Vi skal tonse rundt, lære at springe og hjælpe hinanden med at sætte redskaber frem & tilbage. Grundlinjen er, at vi skal have det sjovt med spring!

Minipiger ( 2. - 3. Kl. )
Tirsdag Kl. 17:00 - 18:00

Dette hold er for piger i 2. eller 3. Klasse. Det er et hold, hvor vi arbejder med at udvikle barnets evner indenfor springgymnastik, på nye måder. Vi ser stor værdi i, at pigerne lærer at indgå i et fællesskab, hvor vi alle hjælper hinanden

fks. med at opstille baner og pakke redskaber væk. Det eneste vi forventer af dig, er at du møder op top motiveret og deltager aktivt i træningerne, ekstra træninger og opvisninger.

Minidrenge ( 2. - 4. Kl. )
Onsdag Kl. 18:00 - 19:00
OPSTART UGE 43

Holdet er for de drenge, der gerne vil prøve kræfter med kendte og nye spring indenfor parkour og springgymnastik. Der vil være fokus på tekniske færdigheder gennem en sjov

og legende tilgang. En typisk træning, vil starte med en opvarmningsleg, hvorefter der vil være stationstræning med forskellig gymnastiske spring.

Afslutningsvis, vil der være ”fri leg”. Der vil blive stationstræning, hvilket også betyder vi kommer til at stå i kø.

Krav for at kunne gå holdet:

• Man skal kunne modtage og adlyde en instruktion.


Juniorspring ( 4. - 6. Kl. )
Mandag Kl. 17:45 - 18:45

Går du i 4.-6.Klasse

og har lyst til sjov, leg og spring? Så er Junior Spring lige det rette for dig! Om du har prøvet kræfter med gymnastikken før, er lige meget, bare du kommer med dit gode humør og har lyst til at lære!

Psssst - Hvis du også er til dans, kører Junior Dans lige efter Springholdet

Juniordans ( 4. - 6. Kl. )
Mandag Kl. 19:00 - 20:00
OPSTART UGE 35

Vigtig information: Holdet kører fra 28/8 - 27/11, holder Pause i December og kører igen 4/1 - 11/3. Der vil være mulighed for ekstra træninger, søndage.

For Louise er glæden ved dans det vigtigste. Så på dette hold skal vi have det sjovt og lære en

masse dans💃🏻

Vi kommer til at møde forskellige danse-stilarter som showdance, moderne, hiphop osv. Vi kommer til at arbejde hen mod et show, så vi kan få lov til at optræde for et publikum - det bliver mega fedt!!

Instruktør: Louise Hanfgarn


Parkour ( 5. - 8. Kl. )
Torsdag Kl. 18:00 - 19:30

Er du til fart og fællesskab, så er parkour lige noget for dig.

Om du er begynder eller øvet, så er der altid masser at lære. Ved parkour træning vil vi arbejde meget med det grundlæggende så som teknik balance og kreativiteten.

Scroll to Top