Børnehold

SOMMERGYMNASTIK 2019

 

DANS & RYTME 5. – 7. KLASSE PIGER I Mandag 17.30 – 18.30 i Multihallen

Holdet er for dig, som gerne vil udvikle dig inden for alt det rytmiske i gymnastikken! Dermed kommer vi både til at arbejde med rytmisk gymnastik og dans, på basis og øvet niveau. Hvis muligheden kommer, vil vi elske at have jer med til en sommeropvisning eller 2, og ellers skal vi bare have det rigtig sjovt!

Første træning er mandag d. 29. april, og sidste gang er 17. juni

Trænerteam:

Caroline Lørup

Anna Østerkær

Johanne Mortensen

Sara Svendsen

 

SPRING, SPRING, SPRING 5. – 7. KLASSE I Mandag 18.15 – 19.45

Holdet er for alle piger og drenge i aldersgruppen 5. – 7. klasse, som gerne vil fortsætte på et hold i sommerhalvåret, eller prøve kræfter med gymnastikken for første gang! På holdet skal vi springe, og sammen dele glæden ved at lave gymnastik. Gymnasterne vil der ud over selv være relativt medbestemmende i, på hvilken måde træningen skal foregå. Hvis muligheden kommer, vil vi elske at have jer med til en sommeropvisning eller 2, og ellers skal vi bare have det rigtig sjovt!

Første træning er mandag d. 29. april, og sidste gang er 17. juni

Trænerteam:

Caroline Lørup

Anna Østerkær

Johanne Mortensen

Sara Svendsen

Sebastian Brandt

Magnus Berg

 

MORUD UNGDOMSSPRING I 9. KLASSE OG OP I Onsdag 19.00 – 20.30

Dette er et hold, hvor der bliver sprunget – og kun sprunget! Du skal ikke tænke på opvisninger, for det bliver der ikke noget af. Der er kun et krav: At du elsker at springe! Holdet er for unge fra 9. klasse og op. Der vil ikke være decideret undervisning, men du har mulighed for at holde springformen ved lige. Vi hjælper hinanden både med springene og med at stille redskaber frem og rydde op igen. Træningen foregår på eget ansvar. Kom og vær med! Holdet er åbent for alle.

Første træning vil være 24. april, og sidste 26. juni

 

GYMNASTIK, SPRING & LEG, DRENGE & PIGER I MINI SFO – 1. KLASSE l Onsdag 15.30-16.30 i Multihallen

Holdet er for alle drenge og piger i aldersgruppen Mini SFO – 1. klasse. På holdet skal vi lege, springe, hoppe i trampoliner og prøve kræfter med rytmisk gymnastik. Man behøver ikke have gået til gymnastik før, man skal bare være klar på at bevæge sig, og at have det sjovt!

Første træning vil være 8. maj, og sidste gang er 12. juni

Trænerteam:

Rikke Lørup

Fiona Lørup

Anne Jeppesen

Emma Nielsen

 

SPRING, LEG & RYTME 2. – 4. KLASSE PIGER I Onsdag 16.30 – 17.30 i Multihallen

Holdet er for alle gymnastik glade piger i aldersgruppen 2. – 4. klasse. Man kan deltage på holdet som begynder, men også som øvet gymnast.

Første træning vil være 8. maj, og sidste gang er 12. juni

Trænerteam:

Rikke Lørup

Emilie Stærk

Nete Hjortø

Andrea Mortensen

Freja Hansen