Børnehold

SÆSON 2018/2019

FORÆLDRE-BARN 1½-3 ÅR | Tirsdag kl. 16.30-17.15 i Multihallen

Holdet er for alle i alderen 1½ til 3 år. Her får barnet i samspil med en voksen mulighed for at stifte bekendtskab med multihallens herligheder. Vi skal trille, rulle, hoppe, kravle, løbe og meget mere på de mange redskaber. Husk, at mor/far også skal være en aktiv deltager på holdet.

 

PUSLINGEPIGER 3-5 ÅR | Tirsdag kl. 17.20-18.15 i Multihallen

NU skal vi endelig lave gymnastik uden mor og far. Vi skal lave forskellige lege med og uden musik. Vi skal stå på hovedet, lave kolbøtter, trille, lave saltoer og en masse andet skæg. Det er vigtigt at barnet er parat til at være i gymnastiksalen uden mor og far. På dette hold beskæftiger vi os med at få rørt os på en sjov måde, vi skal lege, hoppe, danse, være fjollede, stå på hænder og lave øvelser til vejrmøller og flikflak. På puslingeholdene kombinerer vi gymnastik og bevægelsesmønstre med leg på vores redskaber.

_________________________________________________________________

PUSLINGEDRENGE 3-5 ÅR | Torsdag kl. 16.45-17.45 i gymnastiksalen på Havrehedskolen

NU skal vi endelig lave gymnastik uden mor og far. Vi skal lave sjov, fis og ballade, lære forskellige lege, hvor vi fx hoppe som kaniner, kravler som løver, løbe som geparder m.m. Vi skal springe som aber på redskaber, stå på hovedet, lave kolbøtter, trille, lave saltoer og en masse andet skæg. Det er vigtigt at barnet er parat til at være i gymnastiksalen uden mor og far. På dette hold beskæftiger vi os med at få rørt os på en sjov måde, vi skal lege, hoppe, danse, være fjollede, stå på hænder og lave øvelser til vejrmøller og flikflak. På puslingeholdene kombinerer vi gymnastik og bevægelsesmønstre med leg på vores redskaber.

 

SPRINGPIGER 0.-1. KLASSE | Mandag kl. 16.30-17.30 i Multihallen

Vi skal lege, hoppe, danse, springe og udforske redskabernes mange muligheder. På holdet arbejdes meget med grundspring og springtilvænning, således at basen for de videre spring bliver indlært fra starten.

________________________________________________________________

SPRINGDRENGE 0.-2. KLASSE | Torsdag kl. 16.00-17.00 i Multihallen

Her er fart over feltet og sved på panden. Vi skal hoppe og lege på alle redskaberne og lave masser af spring – det skal være sjovt, at gå til gymnastik. Lære at spænde i kroppen, træne balancen, stå på hænder, forlæns og baglæns kolbøtte, lette rytmiske serier, kondition m.m. Vi gør vi klar til, at udforske gymnastikkens mange elementer. Leg, rytme, redskaber, spring og samvær på børnenes præmisser.

 

SPRINGPIGER 2.-3. KLASSE | Onsdag kl. 16.30-18.00 i Multihallen

Holdet er for dig, der har lyst til at stå på hænder og lave en masse saltoer. Du bliver udfordret med en masse spring og en del rytme! Vi sætter primært fokus på at blive bedre til håndstand, vejrmøller, kraftspring, araber flik og salto’er! Vi glæder os allerede nu til en ny sæson! Det eneste, vi forventer af dig, er, at du møde op top motiveret og deltager aktivt i træningerne, ekstratræninger og opvisninger.

_____________________________________________________________________________

SPRINGDRENGE 3.-6. KLASSE | Tirsdag kl. 18.15-19.30 i Springcenteret i Søndersø

Holdet er et samarbejde mellem Morud og Søndersø gymnastikforeninger. Der vil være instruktører fra begge foreninger. Der trænes fast i Søndersø.

Har du lyst til at have det sjovt med en masse andre drenge?

Har du mod på at springe og lære en masse nye fede spring? Så er dette holdet for dig.

Træningerne vil bestå af cirka en halv times opvarmning og derefter springes der til den helt store guldmedalje.

Når opvisningerne nærmer sig, skal der stables et opvisningsprogram på benene, der indeholder lidt rytme/serier og selvfølgelig også en masse seje spring.

Vi glæder os til at se dig og dine kammerater til en super sej sæson.

 

MINI PLUS PIGER – SAMARBEJDE MED SØNDERSØ GYMNASTIK

Dette er holdet for dem, der allerede er en øvet gymnast. Vi arbejder lige meget med rytmisk gymnastik/dans og spring. Du skal kunne lide begge dele og gerne ville blive dygtigere.

Holdet træner som en supplement til din øvrige gymnastik. Du skal gå på et andet hold i enten Morud eller Søndersø Gymnastik, for at kunne deltage på holdet.
Der vil være en optagelsesprøve/udtagelse inklusiv en snak med dine forældre om, hvad det vil indebære at gå på holdet.
Udtagelsen foregår den 14. september 2018.

For at blive optaget på holdet skal du kunne springe araber-flik selv.

Der trænes hver anden week-end, skiftevis fredag eftermiddag kl. 17-19  i Søndersø og søndag formiddag kl. 10-12 i Morud.
Fredage: 14. sept. – 12. okt. – 9. nov. – 21. dec. – 4. jan. – 8. feb. – 1. mar. – 15. mar.
Søndage: 30. sept. – 28. okt. – 25. nov. – 9, dec. – 20. jan. 3. feb. + 2 ekstratræninger.

Vi forventer at deltage i 5 udvalgte opvisninger på Fyn.
Max deltagerantal 25.

Instruktører

Jakob Hemmingsen
Caroline Larsen
Anna Østerkær
Johanne Mortensen

 

RYTME- OG SPRINGPIGER 4.-7. KLASSE | Mandag kl. 17.15-19.15 i Langesøhallen og Multihallen

OBS dette hold starter først i uge 37

Holdet er for piger fra 4. klasse og drenge fra 7. klasse, der har lyst til at stå på hænder og lave en masse saltoer. Du bliver udfordret med en masse spring og en del rytme! Vi sætter primært fokus på at blive bedre til håndstand, vejrmøller, kraftspring, araber flik og salto’er med og uden skruer! Vi glæder os allerede nu til en ny sæson! Det eneste vi forventer af dig, er at du møde op top motiveret og deltager aktivt i træningerne, ekstratræninger og opvisninger.

 

CROSSGYM JUNIOR 11-16 ÅR | Onsdag kl. 18.00-19.00 i Multihallen

CrossGym Junior er træning for børn som godt kan lide og bevæge sig og samtidig blive stærkere. Det er funktionel styrke- og konditionstræning med smæk på og masser af leg. Øvelserne er simple, men udfordrende og varierende så de presser deltagerne på både udholdenhed og styrke.

 

DANCE IT. FRA 7. KLASSE | Mandag kl. 19.15-20.15 i Multihallen

Vil du danse en masse forskellige stilarter men mest hip hop, så er holdet lige noget for dig. Holdet ledes af en super dygtig og erfaren ung instruktør. Smil på læben, lækre moves, fed musik, sjov og hygge. Holdet henvender sig både til drenge og piger fra 7. klasse og op.