Børn og unge

BØRN OG UNGE 2020/2021

Det er vigtigt ved tilmeldingen, at det er barnets navn og personnummer som bliver tilmeldt og ikke forælderens!

Læs venligst vores retningslinjer “Forældre til børnegymnaster” på hjemmesiden.

FORÆLDRE-BARN 1½-3 ÅR

Mandag kl. 16.30-17.15 i Multihallen, Langesøhallerne

Holdet er for alle børn i alderen 1½ til 3 år. Her får barnet i samspil med en voksen mulighed for at stifte bekendtskab med multihallens herligheder. Vi skal trille, rulle, hoppe, kravle, løbe og meget mere på de mange redskaber. Husk, at mor/far også skal være en aktiv deltager på holdet.

PUSLINGEPIGER 3-5 ÅR

Tirsdag kl. 16.30-17.30 i Multihallen, Langesøhallerne

NU skal vi endelig lave gymnastik uden mor og far. Vi skal lave forskellige lege med og uden musik. Vi skal stå på hovedet, lave kolbøtter, trille, lave saltoer og en masse andet skæg. Det er vigtigt, at barnet er parat til at være i gymnastiksalen uden mor og far. På dette hold beskæftiger vi os med at få rørt os på en sjov måde: vi skal lege, hoppe, danse, være fjollede, stå på hænder og lave øvelser til vejrmøller og flikflak. På puslingeholdene kombinerer vi gymnastik og bevægelsesmønstre med leg på vores redskaber.

PUSLINGEDRENGE 3-5 ÅR, FRA UGE 43

Onsdag kl. 16.00-17.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Dette er et hold for drenge 3-5 år sammen med en voksen – Ja de voksne skal være med!

Vi skal nyde og styrke sammenværet, legen og nærværet med vores drenge.

På holdet er der fokus på samarbejde, styrke, spring, balance, koordination og afspænding.

Vi kommer til at lege rigtig meget både med og uden redskaber,  vi vil bl.a. arbejde med kollebøtter, håndstand, vejrmøller, salto og flik flak.

Det vigtigste på dette hold er, at vi skal have det sjovt.

0.-1. KLASSE SPRINGPIGER

Torsdag kl. 16.30-17.30 i Multihallen, Langesøhallerne

Vi skal lege, hoppe, danse, springe og udforske redskabernes mange muligheder.

2.-4. KLASSE SPRINGPIGER

Tirsdag kl. 17.40-19.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Holdet er for dig, der har lyst til at stå på hænder og lave en masse saltoer. Du bliver udfordret med en masse spring og en del rytme! Vi sætter primært fokus på at blive bedre til håndstand, vejrmøller, kraftspring, araber flik og salto’er! Vi glæder os til en ny sæson! Det eneste vi forventer af dig, er at du møder op top motiveret og deltager aktivt i træningerne, ekstratræninger og opvisninger.

RYTMEPIGER, 4.-5. KLASSE

Mandag kl. 17.25-18.15 i Multihallen, Langesøhallerne

Dette hold bliver et rytmehold for 4.-5. klasse.
Vi kommer til at lave en masse fede serier med og uden håndredskaber og lave nogle sjove legesyg stafetter. Hvis du vil gå på dette hold, kommer du også til at lære nogle grundting, så du kan blive bedre til den rytmiske del af gymnastikken.
Vi håber at se dig på vores rytmehold.

MORUD JUNIORHOLD 5.-9. KLASSE

Mandag kl. 17.15-19.30 i Multihallen, Langesøhallerne

Er du en glad 5.-9. klasses elev, der har lyst til at blive en del af et fantastisk fællesskab? Så er dette hold lige noget for dig.
På holdet vil vi i løbet af sæsonen prioritere fællesskabet gennem gymnastikken. Det skal være sjovt at gå til gymnastik. Vi vil derfor have flere weekendtræninger og andre arrangementer i løbet af sæsonen. Holdet vil der ud over deltage i udvalgte opvisninger til foråret.

Springsiden
Alle på holdet har mulighed for at deltage på springsiden. På springsiden kommer vi til at arbejde med både bane, gulv og trampet, hvor teknikken prioriteres højt.
Vi deltager selfølgelig i diverse fællesserier.

Rytmesiden
Rytmesiden er for gymnaster i alderen 6.-9. Klasse. På rytmesiden arbejder vi udelukkende med rytmisk gymnastik og dans.

Vi er et ungt trænerteam der er klar til at sparke sæsonen i gang mandag den 31. august.

Tag dine bedstevenner under armen, alle er velkomne.
Vi glæder jer til at se jer.

3.-5. KLASSE MINI PLUS ØVEDE PIGER

Hvis du er en glad pige, som elsker gymnastik, og gerne vil have mere end en træning om ugen. Så er Miniplus lige noget for dig!
For at gå på holdet, skal du deltage i en udtagelse, hvor vi gerne vil se alle kunne lave en araber-flik, og dygtiggøre sig inden for rytmisk gymnastik.
Både spring og rytme fylder meget i træningerne og selve opvisningerne til foråret.
Vi regner med at, man deltager til træningerne og opvisningerne til foråret. Vi glæder os til at se en masse seje piger!

Du skal gå på et andet hold i enten Morud eller Søndersø Gymnastik, for at kunne deltage på holdet. Holdet træner som en supplement til din øvrige gymnastik.

Der trænes hver anden fredag eftermiddag i Søndersø og nogle søndag formiddage i Morud.
Træningsplan udleveres ved første træning.

0.-2. KLASSE DRENGE SPRING OG PARKOUR

Fredag kl. 16.15-17.30 i Multihallen, Langesøhallerne

Denne time er bygget op omkring leg, spring-, styrke-, parkour og rytme-træning. Vi skal bygge højt, lavt, langt og sammenhængende. Vores mål er at bringe glæden ind i springtimen og ikke mindst at opretholde interessen og motivationen for spring, gymnastik og bevægelse og meget gerne til glæde for alle på holdet.

3.-6. KLASSE SPRINGDRENGE

Tirsdag kl. 17.45-18.45 i Multihallen, Søndersø Hallerne

Holdet er et samarbejde mellem Morud og Søndersø gymnastikforeninger. Der vil være instruktører fra begge foreninger. Der trænes fast i Søndersø. Indtil efterårsferien trænes HVER ANDEN UGE, i ulige uger!

Har du lyst til at have det sjovt med en masse andre drenge?
Har du mod på at springe og lære en masse nye fede spring? Så er dette holdet for dig.

Træningerne vil bestå af cirka en halv times opvarmning og derefter springes der til den helt store guldmedalje.
Når opvisningerne nærmer sig, skal der stables et opvisningsprogram på benene, der indeholder lidt rytme/serier og selvfølgelig også en masse seje spring.

Vi glæder os til at se dig og dine kammerater til en super sej sæson.

UNGDOMSSPRING, FRA 10. KLASSE

Onsdag kl. 19.15-21.00 i Multihallen, Langesøhallerne

Morud after hours’ er et hold for dig, som godt kan lide springe.
Det er et hold, hvor der bliver sprunget – og kun sprunget! Du skal ikke tænke på opvisninger, for det bliver der ikke noget af.
Der er kun et krav: At du elsker at springe!
Holdet er for unge fra 9. klasse og op. Der vil ikke være decideret undervisning, men du har mulighed for at holde springformen ved lige. Vi hjælper hinanden både med springene og med at stille redskaber frem og rydde op igen.
Træningen foregår på eget ansvar.
Kom og vær med! Holdet er åbent for alle.

CROSSGYM. JUNIOR 5.-7. KLASSE, TIL OG MED UGE 41

Onsdag kl. 16.00-17.00 i Multihallen, Langesøhallerne 

CrossGym Junior er træning for børn, som godt kan lide og bevæge sig og samtidig blive stærkere. Det er funktionel styrke- og konditionstræning med smæk på og masser af leg. Øvelserne er simple, men udfordrende og varierende, så de presser deltagerne på både udholdenhed og styrke.