Forældre/ Barn (1½ – 3 år) 1
Onsdag Kl. 17:00 – 17:45

I samspil med en forældre, får barnet mulighed for at lære multihallen og gymnastikredskaber at kende og opleve at blive en del af et foreningsfælleskab.

Vi arbejder med grundmotoriske bevægelser som fx at løbe, hoppe, klatre, trille, rulle, snurre, krybe, kravle og balancere gennem sjove lege, sange og redskabsbaner.

Vi forsøger at udfordre børnene på deres niveau, så alle får

succesoplevelser.

Husk, at mor/far også skal være en aktiv deltager på holdet.

Tilmeld

Forældre/ Barn (1½ – 3 år) 2
Søndag
Kl. 8:30 – 9:15

På forældre/barn holdet kan du glæde dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. På holdet vil vi gennem bevægelse, leg og sang styrke børnenes motorik og kropsbevidsthed.

Kom og leg, grin og hyg med os – forældre deltager aktivt sammen med børnene, og det er derfor rart at være omklædt – man kan få sved på panden!

Tilmeld

Puslingemix 1 (3 – 5 år)
Onsdag Kl. 17:00 – 17:45

På dette hold, vil

der blive arbejdet med at styrke barnets grundmotorik og skabe glæde ved bevægelse, gymnastikken & foreningslivet. Dette vil vi gøre gennem leg, sang, musik, dans og tons på og med redskaber. Vi kommer bla. til at arbejde med motoriske bevægelser som fx rulle, trille, klatre, hoppe og balancere.

Holdet er for drenge og piger i alderen 3-5 år med forældre. Det forventes at forældrene spiller en aktiv rolle på holdet ved fx at hjælpe med redskaber og guide eget barn rundt på redskabsbane.

Tilmeld

Puslingemix 2 (3 – 5 år)
Mandag Kl. 17:00 – 17:45

På holdet arbejder vi med at styrke børnenes grundmotorik samt glæde ved bevægelse, gymnastik og foreningsliv. Det gør vi

gennem leg, sang, musik, dans og tons på og med redskaber.

Vi arbejder med motoriske bevægelser som fx rulle, trille, klatre, hoppe og balancere. Børnene tilvænnes forskellige gymnastiske redskaber som trampolin, teamtrack og springgrav. Holdet er for drenge og piger i alderen 3-5 år med forældre. Det forventes at forældrene spiller en aktiv rolle på holdet ved fx at hjælpe med redskaber og guide eget barn rundt på redskabsbane.

Tilmeld

Puslingepiger ( 3 – 5 år)
Torsdag Kl. 16:00 – 16:45

Puslingepiger et hold med søde, små, vidunderlige prinsesser. Et hold hvor man kan udfolde sine

motoriske færdigheder, sociale kompetencer, og ikke mindste få grint en hel del. Hvis man er puslingepige, kan man være sikker på at få en krammer, få sved på panden, og i sæsonens ende lave en vejrmølle:) Det er vigtigt at barnet er parat til at være i gymnastiksalen uden mor og far. – Til gengæld lover vi at passe rigtig godt på jeres børn og skabe nogle gode og lærerige timer sammen med dem.

Tilmeld

Mikropiger ( 0. – 1. Kl. )
Torsdag Kl. 17:00 – 17:45

Her er holdet for alle piger i 0-1 klasse, der har lyst til at give den gas! Holdet er for alle, så kom bare, uanset om du er øvet eller ikke har gået til gymnastik før. Vi skal grine og have det sjovt, og vi skal øve en masse grundspring.

Vi skal lege og springe på Air-Track, vi skal hoppe i stortrampoliner, vi skal stå på hænder, vi skal lave salto, flikflak og mange andre seje spring. Kom og ha’ det sjovt med os – vi glæder os

Info: Vi forventer at alle børn møder omklædte og har tisset af og at det lange hår er samlet i elastik.

På 0-1. klasse holdet er forældrene som udgangspunkt enten i omklædningsrummet eller oppe i cafeteriaet under træningen.

Derfor forventer vi, at gymnasten kan indgå i det sociale fællesskab og modtage beskeder, samt følger regler og rammer for holdet. – Til gengæld lover vi at passe rigtig godt på jeres børn og skabe nogle gode og lærerige timer sammen med dem.

Tilmeld

Mikro Dans ( 5 – 7 år )
Onsdag Kl. 16:00 – 16:45

Holdet er for alle danseglade piger i alderen 5-7 år, der har lyst til at give den gas og brænde noget energi af.

Alle er velkommen på holdet, vi skal grine, danse og have det sjovt sammen. Vi kommer til at lave små basis danse, hvor vi har det sjovt mens vi lærer.

Tilmeld

Mikrodrenge ( 0. – 2. Kl. )
Onsdag Kl. 18:00 – 18:45

Dette hold er for drenge i 0. eller 2. Klasse. Vi skal tonse rundt, lære at springe og hjælpe hinanden med at sætte redskaber frem & tilbage. Grundlinjen er, at vi skal have det sjovt med spring!

Tilmeld

Minipiger ( 2. – 3. Kl. )
Tirsdag Kl. 17:15- 18:45

NB! Det er vigtigt ved tilmeldingen, at det er barnets navn og personnummer som bliver tilmeldt og ikke forælderens!

Læs venligst vores retningslinjer “Forældre til børnegymnaster” på hjemmesiden.

Velkommen til holdet for piger i 2. – 3. klasse. På dette skønne hold, prøver vi kræfter med meget forskelligt. Alt afhængig af hvor pigernes niveau og interesse ligger, tilpasser vi træningen efter hvor de er. Her på holdet arbejder vi med at videreudvikle barnets evner inden for springgymnastik og rytme. Gymnastik betyder at “udøve øvelser”, og dette kommer man til som gymnast på dette hold, hvor øvelser, både foregår klassik på redskabsbaner og foran rytmespejlene. Så er du villig til at prøve lidt af hvert inden for gymnastik? Så er du meget velkommen på holdet. Vi glæder os til at møde dig!

Det eneste vi forventer af dig, er at du møder op top motiveret og deltager aktivt i træningerne, ekstra træninger og opvisninger.

Tilmelding

Juniorspring ( 3. – 6. Kl. )
Mandag Kl. 18:00- 19:00

Går du i 3.-6.Klasse

og har lyst til sjov, leg og spring? Så er Junior Spring lige det rette for dig! Om du har prøvet kræfter med gymnastikken før, er lige meget, bare du kommer med dit gode humør og har lyst til at lære!

Psssst – Hvis du også er til dans, kører Junior Dans lige efter Springholdet.

Obs. Junior Dans er fra 4. kl.

Tilmelding

Juniordans ( 4. – 6. Kl. )
Mandag Kl. 19:15 – 20:15
Pause i December

For Louise er glæden ved dans det vigtigste. Så på dette hold skal vi have det sjovt og lære en

masse dans💃🏻

Vi kommer til at møde forskellige danse-stilarter som showdance, moderne, hiphop osv. Vi kommer til at arbejde hen mod et show, så vi kan få lov til at optræde for et publikum – det bliver mega fedt!!

Instruktør: Louise Hanfgarn

Tilmelding

Parkour ( 5. – 8. Kl. )
Torsdag Kl. 18:00 – 19:30

Er du til fart og fællesskab, så er parkour lige noget for dig.

Om du er begynder eller øvet, så er der altid masser at lære. Ved parkour træning vil vi arbejde meget med det grundlæggende så som teknik balance og kreativiteten.

Tilmelding

Scroll to Top